Välkommen till IFK Mariehamn Fotboll - Cup Portal

IFK Mariehamn har lång erfarenhet av att ordna cuper och turneringar. Allt sedan 1978 har vi arrangerat turneringar där lag från Finland, Åland och Sverige kan mötas.

IFK har ett mycket brett utbud av turneringar. Beroende på säsong spelas matcherna på gräs eller konstgräs för 5-, 8- eller 11-mannalag. 8-mannafotboll är nytt för fotboll i Finland från 1.1.2016.

Våra turneringar spelas i Mariehamn eller Eckerö. De flesta turneringar arrangeras i Mariehamn där flera gräsplaner finns att tillgå. Den 22 oktober 2011 invigdes den nya konstgräsplanen på Wiklöf Holding Arena i Mariehamn, vilket ytterligare förbättrar möjligheterna för turneringar och träningsläger.

Ca 25 km från Mariehamn finns även Eckeröhallen som är en fullstor inomhusplan. Vi har det alltså ganska bra förspänt med fotbollsplaner på Åland.

IFK Mariehamn arrangerar årligen 15-20 fotbollsturneringar för ungdomar i åldern 9-16 år. Flaggskeppet är Alandia Cup som är Finlands största turnering för 11-åringar. 2015 deltog 115 lag i turneringen.

Om ni vill komma till Åland för träningsläger eller träningsmatcher hjälper vi er naturligtvis även med det.

Välkomna till Mariehamn och Åland!


 Samarbetspartners