Välkommen till Ramverkstan Cup 2019

En av vinters mest spännande fotbollscuper.

Vi bjuder in till en riktigt bra 7-manna turnering den 1-3 februari i fantastiska inomhushallen i Kristinehamn. Matcherna spelas på konstgräs och hela turneringen håller väldigt hög klass.Ramverkstan Cup spelas för 3:e året i rad och brukar vara väldigt populär och blir snabbt fullbokad.

Info

* Åldersklass - 2008 & 2009

* Alla lag spelar 6 matcher

* Matcherna är 2 x 15 min

* Underlaget är konstgräs

* Planstorlek - 7-manna

* Cupen spelas enligt STFFs regler för 7-manna

* Nivå Svår/Medel

Kristinehamns Arena

Spelplanen är 7-manna konstgräs, alla lag garanteras 6 matcher. Vi har hög kvalitét på domarna. Hallen är tempererad och ger er utmärkta förutsättningar för matchspel mitt i vintern. Adressen till hallen är Arenavägen 3, 681 53 Kristinehamn.

Boende & mat

Lagen erbjuds att bo i anslutning till Fotbollarenan där det finns riktiga sängar samt att äta sina måltider där för 1595 kr per spelare/ledare. Det som ingår i priset är två nätter, sex måltider. Det är cirka 1 km mellan boendet och spelplanerna. . Boendet är avsett för spelare och ledare, föräldrar hänvisas till att boka eget boende.

Lagavgift på 3000 kr per lag betalas i samband med anmälan, spelar/ledaravgiftenpå 1595 kr betalas 3 veckor innan cupen.

Är man ett lag som ska pendla till matcherna och inte ska ha boende på plats så betalar man bara lagavgiften på 3000 kr.

Handelsbanken 6164 535 371 071 Märk med lagnamn

Arrangör BP 05:01

Sannabadet

Precis intill spelplanen ligger Äventyrsbadet -Sannabadet. Värt ett besök under helgen.

Överåriga

Om ni har någon/några överårig så ska tävlingsledningen godkänna det.

Sponsorer