Välkommen till Gotlands Gratistidning Cup 2017

Äntligen är det dags igen för den traditionella inomhuscupen i fotboll.
I år genomförs den för pojkar och flickor födda 2002-2010.

Cupen spelas i år 27-29 december.
Fredag 29:e är det finalspel i ICA Maxi Arena för årskullarna 02-05.

Även detta år spelas turneringen i Gotlands fina ICA Maxi Arena och i publikvänliga Södervärsnhallen. Finalspel sker i ICA Maxi Arena fredag 29/12.

Huvudturneringen omfattar pojkar/flickor födda 2002- 2005 och träningsturneringen omfattar pojkar/flickor födda 2006 - 2010. Vi vill i och med träningsturneringen även ge de yngre en chans att spela fotboll under jullovet. I träningsturneringen räknas/presenteras inte några resultat och det är inte något finalspel(i enlighet med Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer).

Vi hoppas att alla ställer upp på att det viktigaste inte är att vinna utan att delta och ha roligt. Cupen är avsedd som breddturnering, där varje lag får spela minst tre matcher.


Varmt välkomna med er anmälan!

Huvudfokus på vår cup ligger i att barn-/ungdomar ska få göra något roligt på sin julledighet. Detta innebär att vi kommer ge dispenser där vi anser det nödvändigt för att få ihop antal lag/ålderskull. Några ålderskullar kan slås ihop, om det inte blir tillräckligt antal anmälda lag. Ev. sammanslagningar görs med hänsyn till nuvarande och kommande seriesystem och i dialog med berörda ledare i ålderkullarna.

Anmälningsavgifter:

Födda 06 - 10 500:- /lag
Födda 02- 05 700:-/lag

Avgiften betalas i samband med anmälan till:
IFK Visby:s bankgiro 289-2834.

Sista anmälningsdag är fredag 1 dec 2017

Till lag som drar sig ur efter 8 dec återbetalas ej startavgiften.

Kontakt: johannes.persson@pysslingen.se

 

Senaste nytt

Mer på nätet

Vi finns även på:

Sponsorer