Välkommen till HD-Cupen Januari 2018


CUPEN ÄR FULLTECKNAD men boka gärna reservplats

Flickor och Pojkar födda 2005 - 2006

Kungsängens DJ/Dam har nöjet att inbjuda till HD-Cupen 2018

Inomhus i uppvärmda Bro Fotbollshall vid Bro Idrottsplats, konstgräs!

OBS! Five-a-side

Datum 2018-01-12 - 2018-01-14

Fredag 18:00-22:00. Uppvärmning i hallen från17:00

Lördag och söndag 08:30-21:00. Uppvärmning i hallen från 08:00

Feedback från tidigare HD-Cuper

2017

Toppen arrangemang precis som föregående år: Bajen Kenta och Billy är mycket nöjda.Tack för det

Tack återigen för en fantastisk trevlig och välordnad cup. En perfekt start för fotbollsåret 2017.Vi här( söder om stan) är hyggligt avundsjuka på er härliga fotbollshall, och ser framemot att komma tbx nästa år. Stora kramar….Hammarby F06

Alla - såväl spelare som tränare och föräldrar - var väldigt nöjda med cupen i sin helhet! Bra spelschema med kort mellan matcherna, engagerade domare, bra med flera betalmedel i fiket, rent och fräscht. Om F05 är med även nästa år kommer vi definitivt tillbaka :)

Älvsjö AIK FF F05:Blå

Ängby P05 tyckte att allt fungerade bra.

Vi från Irsta F06 är jättenöjda med Er cup. Det var bra ordnat med omklädningsrum, bra planer, tillgång till mat och bra domare. Jag gillade tutan för gemensam start och tystnaden/spänningen i hallen precis innan. Tjejerna fick också mycket speltid med 6 matcher vilket var vårt mål att de skulle få.

Vi kan mycket väl tänka oss att komma tillbaka nästa år.

Ett stort tack från BP P06-10 till er och de trevliga tjejerna i laget som hjälpte till. Som tidigare år har ni en av de mest välorganiserade och trevliga cuper vi deltagit i. Positiv och glad stämning hela dagen. Allt från att ni välkomnade oss i dörren när vi kom, servicen i cafeterian till avslutningen med prisutdelningen.Jag kommer tyvärr inte på något som ni kunde gjort bättre.

Hälsningar från IF Brommapojkarna

Tack för en mycket bra cup!

Bra arrangemang i en fantastiks hall. Bra koncept med gruppspel och sedan att alla får spela slutspel samt att det är tempo, inte så lång väntetid mellan matcherna.

Vi kommer gärna tillbaka! Erikslunds KF F05 och F06

Vi är också otroligt glada för att ha fått deltagit på cupen.Finns absolut inget ni kunde gjort bättre, vill helst bara ösa beröm över allt från trevligaparkeringsvakter, fantastiska hall, omklädningsrum och en heltbeundransvärd ordning och reda.
Stort tack, vi kommer mer än gärna tillbaka!
T
äby United FC P05

Tack själv för en trevlig cup. FC Boo FF

Tack för ett mycket bra arrangemang! Det var en av de bästa inomhuscuper som vi har deltagit i. Fin hall, många matcher, bra stämning. Bra att alla lag spelade slutspel också. Sollentuna FK Vaxmora P06.

Det var 2:a året Boo FF F06:2 var på cupen i Bro. Vi är djupt imponerade av er fina hall och värmen. Vi tycker allt fungerar superbra, ordning och reda, bra domare, härlig stämning. Möjligen kunde ni sänka ljudet på ”signalen”!Tusen tack för en fantastisk turnering! Vi kommer gärna nästa år igen!

2016

Jag vill bara från vår sida tacka för en kanonbra turnering i helgen. Många matcher med korta mellanrum, slutspel för alla och en bra organisation med trevliga representanter från er klubb och tjejerna i laget.

Vi kommer gärna tillbaks nästa år!

Hälsningar från BP

Vi från Bajen är mycket nöjda. Supertrevligt!!!


Vi från Vendelsö är supernöjda. Alla spelare, ledare och föräldrar tyckte det var en av de bästa cuper vi deltagit i.Suveränt arrangemang, bra omklädningsrum och full service i cafeterian. Er hall är outstanding! Tutan var kanon, inga förseningar i programmet. Domarna var duktiga och höll en bra nivå.

Vi kommer gärna tillbaka nästa år!


Vi i RSF (Rönninge Salem Fotboll) tyckte cupen var väldigt bra anordnad. Bra när det var kort väntan mellan matcherna men man han ändå vila upp sig.

Vi vart väldigt trevlig bemötta av alla hos er och stämningen var verkligen på topp. Har bara en positiv upplevelse hos er och vi kommer gärna tillbaka om ni har någon mer cup. Ni har en fantastisk hall, tror vi alla gick och önskade att man hade en sådan hall på hemmaplan.

Hela vägen från att vi blev hänvisade till en parkeringsplats till vi lämnade hallen sent på kvällen möttes vi enbart av positiva och engagerade funktionärer. Att sedan få spela matcherna i er fina hall var ett privilegium. Väl förberettarrangemang med lagom lång tid mellan matcherna ochbra logistik medatt spela på samma plan helagruppspelet. Bra utbud i cafeterian.

Stort tack för en härlig dag från både spelare ochledare i IFK Lidingö P05.