Turneringsinformation

Spelplats

Samtliga matcher spelas på vår anläggning på Sportfältet Teleborg. Matcherna spelas på tre 9-mannaplaner varierande på konstgräs och naturgräs. Turneringen spelas den 13-14 oktober. Turneringen är sanktionerad av Smålands Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet.

Klasser

P12 och F12 - spelare födda 2006 eller senare.

Spel- och tävlingsform

9-mannalag och med rullande byten. Varje lag får innehålla max 18 spelare men max två överåriga (ett år äldre). Matchtid: 1x25 minuter.

Lagen garanteras minst 5 matcher och maximalt 8 matcher.

6. Lottning

Vid slutspelsmatcher som slutar oavgjort efter 1x25 minuter tillämpas förlängning och därefter straffar. Förlängningen är max 1x5 minuter, där första målet avgör "golden goal". Inget avbrott görs mellan förlängning och full tid. Är det fortfarande oavgjort avgörs matchen på straffsparkar enligt regelboken (5 st/lag).