#13 - Må 18 dec 20.00 - Hareserien 2017-2018 Grupp A - Skultuna IP
Bocksjön
4 - 8
Tramps

Bocksjön med en sjuk- o skadelista längre än en önskelista till tomten lyckades till slut skrapa ihop till en avbytare. Tramps hade fått till två, så inte så många fler. Matchen började jämnt med 1-0 ledning till Tramps efter ca 5 minuter. Bocksjön hade sedan en bra period i matchen och gick fram till 3-1, vilket kunde varit ännu mer om inte Tony Magnusson storspelat i Tramps mål. Något han för övrigt fortsatte med resten av matchen. Bocksjöns "gubbar" gjorde sedan inom loppet av 4 minuter lika många klara indianare jämnt och fint uppdelade mellan Skog , Torstenson, Öberg och Johansson, och vips var det 5-3 till Tramps. Bocksjön försökte samla ihop sig och lyckades jobba in 5-4, men när Tony M med ett perfekt stenhårt utkast friställde Zocke som kom farande som i fornstora dagar och satte 6-4 var det över. Tramps kontrollerade tillställningen helt de sista 10 minuterna och kunde välförtjänt njuta av säsongens första seger. Zocke skulle till och med hem och väcka barnen om ännu en merit jämställt med juniorSM guld från svunna tider..... Stort grattis till Tramps!