#14 - Ti 19 dec 20.50 - Hareserien 2017-2018 Grupp A - Skultuna IP
Robotics
9 - 7
Tigers

Tigers började bäst med mycket skridskoåkning och hade mycket boll och bra anfallsspel. Tigers hade dock svårt att komma igenom Robotics försvar som storspelade tillsammans med Sunkan som var otroligt bra. Med ett konstant tryck på Robotics försvar så var det ändå rättvist att Tigers tog ledningen med 1-0 ca fem-tio minuter in i matchen. Robotics gav Tigers absolut inget gratis och störde Tigers uppspel och kontrade in kvittering varje gång Tigers gjorde mål. Lagen följdes åt på detta vis ända upp till ställningen 7-7. Ju längre matchen led så kom Robotics mer och mer in i matchen och matchbilden blev mycket jämnt mellan lagen. Robotics tog för första gången i matchen ledningen upp till 8-7 i slutdelen av matchen. Båda lagen var då rätt tröttkörda och Robotics kunde få in ytterligare en boll bakom Reisten med några minuter kvar. Det här var en riktigt rolig match i äkta Hareanda, mycket högt tempo med många chanser åt båda håll med god stämning på plan som vanligt. Robotics drog det längsta strået i denna fight där Robotics hade ett mer stabilt målvaktsspel och försvarsspel än Tigers denna kväll.