#39 - On 13 feb 21.10 - Hareserien 2018-2019 Grupp A - Skultuna IP
Tramps
6 - 13
Robotics

Två lag som kom till start med till en stor del "korttids trejdade" spelare i varje lag. Robotics med en avbytare och Tramps med 4 avbytare. Micke från Bocksjön för kvällen inlånad till Tramps "förhandlade" sig över till Robotics minuten före matchstart, stort av Micke. Robotics med endast tre spelare från ordinarie lag förväntade sig att få lägga sig på försvar då Tramps inlånade personal var av hög kaliber. Men oj vad Robotics hade fel. Redan från minut ett tog Robotics ett stadigt grepp om spelet och producerade mål på mål. Som mest var ställningen 8-0 till Robotics. De gånger Tramps fick tag i bollen och kontrade, fanns Sunkan i Robotics mål som verkligen spikade igen målet vid flera fria lägen och returer. Till Tramps försvar måste sägas att de inte hade en ordinare målvakt utan hade fått ställa en av sina riktiga trotjänare i målet. Som vanligt när ett lag får ett stort övertag så går skärpan ned och Tramps målis började spela upp sig rejält och gjorde massor av idioträddningar. Tramps fick då igång sitt spel och började knapra in på Robotics men Robotics hade ändå matchen i sin hand och slutsiffrorna läses till 13-6 i Robotics favör. Som vanligt är det alltid trevligt att möta Tramps som aldrig ger upp i matcherna.