#40 - Ti 19 feb 20.00 - Hareserien 2018-2019 Grupp A - Skultuna IP
EA Sports
4 - 3
Tigers

En otroligt fin match där Tigers som vanligt visade upp ett finfint spel och EA fick försöka kontra. Väldigt bra tempo och två spelsugna lag. Vi i EA tyckte nog att Tigers ägde stora delar av matchen och när det var typ 12 minuter kvar ledde Tigrarna med 3-1. EA malde dock oförtrutet på och lyckades göra två hyfsat sjyssta mål på styrning och kunde kvittera. Med bara några minuter kvar hade den korta, lite stela, långsamtåkande sk kaptenen i EA lite flax och tog en egen retur på volley (till och med hopslag med en tiger) och fick in den mellan benen på en storspelande Reisten i målet. TV-puck-hög direkt. Två grymma målisar ikväll (Micke&Reisten även kallade Knoll&Tott) och hårt kämpande spelare. Tigers var grymma ikväll och vi hade lite flax. Men sjukt kul match!