Välkommen tillFC Stockholm Företagscup 2023-06-09

FC FÖRETAGSCUP FÖR FÖRETAG INOM ALLA BRANSCHER!

Agenda för dagen

Kl. 11.30 - Uppstart + samling vid Stadshagens IP för alla lag

Kl. 12.00 - 16.00: Gruppspel + slutspel (Första matcherna spelas kl. 12.00 och sedan är det rullande schema)

K. 13.00-16.00: Måltid serveras löpande vid sekreteratet för er som deltar och spelar.

Kl. 16.00: Pristutdelning - Finalen är spelad och en vinnare ska koras!

Priser

Rösta på "Turneringens MVP" och detta gör du genom att maila info@fcsthlm.com. Ange namn på personen och vilket företag i cupen som personen representerat, gärna en skön motivering också. Bäst motivering avgör.

Utöver "Turneringens MVP" så kommer även en "Turneringens måltjuv" att koras, båda dessa vinnare kommer att få ett presentkort från Unisport och en gåva från First Impression Company.

Det företag som vinner kommer att få en företagsföreläsning av First Impression Company med ett värde på ca 30 000 kr ex moms. Vandringspokalen och bubbel kommer även delas ut till det vinnande laget.

Som ett pris från FC Stockholm kommer det vinnande företaget att få en "Företagsskylt" som kommer synas på FC:s hemmamatcher och även sin logga på FC:s hemsida, detta med ett värde om 20 000 kr ex moms.

Material

Västar finnas att låna i sekreteriatet om lagen skulle ha liknande färger och domaren bedömer att det är svårt att särskilja lagen. "Bortalaget" på pappret bär västar för den aktuella matchen.

Domaren kommer ha en boll till varje match, vill man låna en boll för att lattja med så går det att kvittera ut en sådan i sekreteriatet. Ifall den bollen försvinner under dagen och ej lämnas tillbaka så kommer företaget som lånade bollen att debiteras en avgift om 1500 kr.

Övrigt

I sekreteriatet kommer det serveras dryck från Norr, kaffe från First Impression Company och lunch från Nollettan. Detta ingår i paketeringen.

Efter varje match ska lagledaren/lagkapten från varje företag komma till sekreteriatet för att ange resultat och målskyttar.

VÅRA PARTNERS FÖR DAGEN:

  • Norr Company (Dryckpartner)
  • The First Impression Company (Kaffepartner och prissponsor)
  • Restaurang Nollettan (Matpartner)
  • Unisport (Prissponsor)

Mer på nätet

Vi finns även på: