Välkommen tillFut5aLucia 2020 - Inställd


Välkomna att vara en del av vår femte upplaga av breddtjejturneringen Fut5al-Lucia i Nykvarn! Vi ser fram mot många bra, roliga och spännande matcher. De senaste cuperna har varit stora succéer och vi arbetar för att allt ska bli ännu bättre denna gång. Klasserna i cupen spelas intensivt under en dag. Vi följer upp succén från förra året med ett snabbt spelschema för alla, det kommer att vara kortare väntetider och snabbare turnering
Flickor 05 och 07 - max 6h minst 5 matcher.
Flickor 08 och 09 - max 5h minst 4 matcher.


Vi behåller det uppskattade formatet med längre matcher men tight spelschema, räkna med att någon av matcherna ligger direkt efter varandra. Några av klasserna spelar final final sent på kvällen, F05 på fredagen och F07 kväll på lördagen. Självklart är detäven i år gratis frukt till spelare och fri frukt, kaffe och te till ledarna. Allt för att energin ska vara på topp under alla turneringstimmar.

Vi tar mot 5-8 st lag per klass och räknar med att fylla cupen (som alltid). Chansa inte utan anmäl direkt.

Det är 8 lag i alla klasser med slutspel, etta och tvåa till A-slutspel, trea och fyra till B-slutspel.

Fut5aLucia är främst en cup för breddlag med ambition. Ligger ni i absolut topp på svår serie eller spelar många cuper där ni alltid vinner A-slutspel vänligen välj en annan cup.

Avgifter:

Lagavgift 1450:- i alla grupper med slutspel

Lagavgift 950:- i alla grupper utan slutspel

Avgifterna betalas in på plusgirot 4009458-3 glöm inte ange lag och åldersklass

Vid frågor kontakta

New Mill Indians koordinator David Nilsson 070 - 7952960
e-post:futsalucia@outlook.com


 

Senaste nytt