Välkommen till Fut5aLucia 2019 by Sefab (13-15 december)


Välkomna att vara en del av vår fjärde upplaga av breddtjejturneringen Fut5al-Lucia i Nykvarn! Vi ser fram mot många bra, roliga och spännande matcher. De senaste cuperna har varit stora succéer och vi arbetar för att allt ska bli ännu bättre denna gång. Klasserna i cupen spelas intensivt under en dag. Nytt för i år är att vi har ett snabbt spelschema för alla, det kommer att vara kortare väntetider och snabbare turnering
Flickor 03, 04, 05, 06 - max 6h minst 5 matcher.
Flickor 07, 08, 09 - max 5h minst 4 matcher.


Vi behåller självklart formatet med längre matcher och några av klasserna spelar final final sent på kvällen, F03 på fredagen och F05 kväll på lördagen. Självklart är detäven i år gratis frukt till spelare och fri frukt, kaffe och te till ledarna. Allt för att energin ska vara på topp under alla turneringstimmar.

Vi kan ta mot fler lag än någonsin, hela 67 st och vi räknar med att fylla cupen (som alltid). Chansa inte utan anmäl direkt.

Vi satsar på att ha minst 8 lag i alla klasser.

Fut5aLucia är främst en cup för breddlag med ambition. Ligger ni i absolut topp på svår serie eller spelar många cuper där ni alltid vinner A-slutspel vänligen välj en annan cup.


Avgifter:

Lagavgift 1450:- i alla grupper med slutspel
Lagavgift 950:- i alla grupper utan slutspel

Avgifterna betalas in på plusgirot 4009458-3 glöm inte ange lag och åldersklass

Vid frågor kontakta

New Mill Indians koordinator David Nilsson 070 - 7952960
e-post:futsalucia@outlook.com


Senaste nytt

Huvudsponsor Sefab