Välkommen till HD-Cupen 10-12 januari 2020

Välkomna!

Flickor och pojkar födda 2007-2008 samt flickor födda 2006

Kungsängens IF Dam har nöjet att inbjuda till HD-Cupen 2020

Inomhus i uppvärmda Bro Fotbollshall vid Bro Idrottsplats, konstgräs!

OBS! Five-a-side

Datum 10-12/1 2020

Fredag 18:00-23:00. Uppvärmning i hallen från 17:00

Lördag 08:30-20.30. Uppvärmning i hallen från 08:00

Söndag 08:30-20:30. Uppvärmning i hallen från 08:00

SPELSCHEMAT KLART!

Feedback från tidigare HD-Cuper

2019

Jättebra cup på alla sätt och vis, vi rekommenderar den verkligen!

F07 Ifk Viksjö

Vi tyckte det var en jättebra genomförd cup, ingenting att klaga på.

Vaksala sk

Jättebra cup. Extra plus att spelschemat var klart tidigt och att det var precis lagom mycket luft mellan matcherna så att alla var beredda när de skulle starta.

Jarlabergs IF

Detta var en väldigt bra arrangerad cup. Att spela i det fina fotbollstältet i Bro var en härlig upplevelse för killarna i Boo FF P07:2. Vi hade väldigt kul. Trevligt med gemensam prisutdelning efter cupens slut! Cupen rekommenderas varmt! 10 av en skala på 10!

Tack för en härlig cup, vi kommer gärna tillbaka!

Boo FF

Killarna uppskattade den verkligen och den fina hallen.

Övrigt var vi mycket nöjda och kommer rekommendera er cup till fler lag.

Sörskogen

Tack för entrevlig och välplanerad cup.

Mycket bra att det står personer och dirigerar bilarna påparkeringen och cupvärdar som möter upp i entrén och hänvisar till omklädningsrum etc.

De synkroniseradematcherna gör att spelschemat hålls föredömligt. Dessutom tydligt spelschema på monitorerna.

Jag vet att ni hade en ambition att ha en gemensam prisutdelning efter sista matchen, eftersom vi hadefått vänta mer än en timme då (vilket inte ens barnen var sugna på..????) så fick vi våra medaljer direkt istället, och det var ju bra. Men det kanske går att fundera kring, om ni vill ha prisceremoni med alla lag så kanske det går att dela upp den på nått vis. Men som sagt , trevlig cup och vi är mycket nöjda.

Aspudden/Tellus P07 gul

Det var en superbra cup. Bra organiserad, trevlig personal och lag.

Kommer garanterat nästa år!

Sollentuna FK F06

"Jag är supernöjd!

Det ända skulle väl vara att de sandar parkeringen bättre ????"

"Arrangemanget är verkligen bra. Stort plus för att dom alltid håller tiderna!"

Lagledare Kallhälls F06

Allt var kanon som vanligt så vi har inget att tillägga!

Jag vet inte hur ni upplevde det men jag tycker att det var lugn och skön stämning bland lagen både på och utanför planen!

KIF 0506

2018

Vi är genomgående nöjda och kommer gärna tillbaka nästa år.

Bra och tight spelschema utan långa väntetider. Kul för oss från landet och träffa lite andra lag än vi är vana vid.
Hoppas på återseende nästa år.
Alsike IF P06

Allt jättebra överlag. / Årsta FF Kansli

Vi i Sollentuna FK deltog i P05 söndag em. Vi var väldigt nöjda med arrangemanget.- Bra med en eftermiddag,kväll komprimerat.- Väldigt bra upplägg med tre grupper, tre planer och ett spelschema utan alltför mycket väntan.- Bra med uppvärmningstid på planerna vilket också minskar risken för försening.- Bra med slutspel i grupper för alla och med nivåindelning och garanterade matcher.- Bra sekretariat och snabb resultatrapportering.- Bra utbud i cafeterian.- Underbart med en innehall i januari.Slutsats, en mycket bra cup, tackar!

/Sollentuna FK

Perfekt cup! / Kungsängens IF F06

Vi var otroligt nöjda med HD-Cupen och precis som föregående år var det välorganiserat och vi fick ett väldigt trevligt bemötande.

Från Kallhälls FF (F06)

Vi tycker cupen funkade jättebra./ Vendelsö P05 S

2017

Toppen arrangemang precis som föregående år: Bajen Kenta och Billy är mycket nöjda.Tack för det

Tack återigen för en fantastisk trevlig och välordnad cup. En perfekt start för fotbollsåret 2017.Vi här( söder om stan) är hyggligt avundsjuka på er härliga fotbollshall, och ser framemot att komma tbx nästa år.Stora kramar….Hammarby F06

Alla - såväl spelare som tränare och föräldrar - var väldigt nöjda med cupen i sin helhet! Bra spelschema med kort mellan matcherna, engagerade domare, bra med flera betalmedel i fiket, rent och fräscht.Om F05 är med även nästa år kommer vi definitivt tillbaka :)

Älvsjö AIK FF F05:Blå

Ängby P05 tyckte att allt fungerade bra.

Vi från Irsta F06 är jättenöjda med Er cup. Det var bra ordnat med omklädningsrum, bra planer, tillgång till mat och bra domare.Jag gillade tutan för gemensam start och tystnaden/spänningen i hallen precis innan. Tjejerna fick också mycket speltid med 6 matcher vilket var vårt mål att de skulle få.

Vi kan mycket väl tänka oss att komma tillbaka nästa år.

Ett stort tack från BP P06-10 till er och de trevliga tjejerna i laget som hjälpte till.Som tidigare år har ni en av de mest välorganiserade och trevliga cuper vi deltagit i. Positiv och glad stämning hela dagen.Allt från att ni välkomnade oss i dörren när vi kom, servicen i cafeterian till avslutningen med prisutdelningen.Jag kommer tyvärr inte på något som ni kunde gjort bättre.

Hälsningar frånIF Brommapojkarna

Tack för en mycket bra cup!

Bra arrangemang i en fantastiks hall. Bra koncept med gruppspel och sedan att alla får spela slutspel samt att det är tempo, inte så lång väntetid mellan matcherna.

Vi kommer gärna tillbaka!Erikslunds KF F05 och F06

Vi är också otroligt glada för att ha fått deltagit på cupen.Finns absolut inget ni kunde gjort bättre, vill helst bara ösa beröm över allt från trevligaparkeringsvakter, fantastiska hall, omklädningsrum och en heltbeundransvärd ordning och reda.
Stort tack, vi kommer mer än gärna tillbaka!
Täby United FC P05

Tack för en trevlig cup.FC Boo FF

Tack för ett mycket bra arrangemang! Det var en av de bästa inomhuscuper som vi har deltagit i. Fin hall, många matcher, bra stämning. Bra att alla lag spelade slutspel också.Sollentuna FK Vaxmora P06.

Det var 2:a året Boo FF F06:2 var på cupen i Bro.Vi är djupt imponerade av er fina hall och värmen.Vi tycker allt fungerar superbra, ordning och reda, bra domare, härlig stämning.Möjligen kunde ni sänka ljudet på ”signalen”!Tusen tack för en fantastisk turnering!Vi kommer gärna nästa år igen!

2016

Jag vill bara från vår sida tacka för en kanonbra turnering i helgen. Många matcher med korta mellanrum, slutspel för alla och en bra organisation med trevliga representanter från er klubb och tjejerna i laget.

Vi kommer gärna tillbaks nästa år!

Hälsningar från BP

Vi från Bajen är mycket nöjda. Supertrevligt!!!

Vi från Vendelsö är supernöjda. Alla spelare, ledare och föräldrar tyckte det var en av de bästa cuper vi deltagit i.Suveränt arrangemang, bra omklädningsrum och full service i cafeterian. Er hall är outstanding! Tutan var kanon, inga förseningar i programmet. Domarna var duktiga och höll en bra nivå.

Vi kommer gärna tillbaka nästa år!

Vi i RSF (Rönninge Salem Fotboll) tyckte cupen var väldigt bra anordnad. Bra när det var kort väntan mellan matcherna men man han ändå vila upp sig.

Vi vart väldigt trevlig bemötta av alla hos er och stämningen var verkligen på topp.Har bara en positiv upplevelse hos er och vi kommer gärna tillbaka om ni har någon mer cup.Ni har en fantastisk hall, tror vi alla gick och önskade att man hade en sådan hall på hemmaplan.

Hela vägen från att vi blev hänvisade till en parkeringsplats till vi lämnade hallen sent på kvällen möttes vi enbart av positiva och engagerade funktionärer. Att sedan få spela matcherna i er fina hall var ett privilegium. Väl förberettarrangemang med lagom lång tid mellan matcherna ochbra logistik medatt spela på samma plan helagruppspelet. Bra utbud i cafeterian.

Stort tack för en härlig dag från både spelare ochledare i IFK Lidingö P05.

 

Senaste nytt