Välkommen till Skellefteå Kraft Midnattscup 2023

Välkommen till Skellefteå Kraft Midnattscup 2023!

Skellefteå Kraft Midnattscup startades 2012. Då var det 15 deltagande lag i cupen. Cupen har stadigt ökat i omfattning från år till år och den har även fått en bra förankring både i föreningen och inom staden. Sedan 2016 års cup har 30 lag fått möjlighet att delta i cupen men till 2019 års upplaga expanderas cupen till 40 lag, vilket vi fortsätter med även i år. Målet är att det anmälningsantalet ska vara jämnt fördelat mellan flick- och pojklag, dvs 20 lag i vardera klass. Beroende på hur det ser ut med anmälningarna kan detta korrigeras.

Skellefteå Kraft Midnattscup 2023 riktar sig mot flickor och pojkar födda -09 och -10. Både flick- och pojkgrupperna mixar åldrarna, vilket innebär att ett 09-lag kan möta ett 10-lag och vice versa.

Matcherna kommer att spelas på 9-mannaplaner och matchtiden är 2x20 minuter.

Årets cup kommer att genomföras lördagen den 10/6. Konceptet för cupen är som vanligt, det spelas matcher från morgonen ända fram till midnatt.

Vi vill helst inte att överåriga spelare deltar. Dispans kan ges, men då ska endast en (1) överårig spelare finnas på planen samtidigt. Kontakta oss gärna om ni har frågor kring detta!

Titta gärna in på vårt instagramkonto (moronbk) där vi kommer att uppdatera med nyheter från cupen samt bilder från turneringen!

OBS ! Under fliken anmälan skriver ni om ni är ett flick- eller pojklag och vilken åldersgrupp ni tillhör. Inte bara föreningsnamn. Anmälningsavgiften är 2000:-/lag

Turneringen kommer att ha ett uppehåll för lunch där inga lag spelar matcher mellan 11-12.

Det finns möjlighet att beställa lunch och boka boende via oss. Läs under fliken "Boende/mat" för mer information

Vid eventuella frågor går det bra att skicka dem till:

lina.pettersson@moron.se

eller ring:

070-220 46 38

 

Mer på nätet

Vi finns även på: