Välkommen tillUF-Open

Välkommen till UF-Open

Den 29/2 och den 1/3 kommer den nya turneringen UF-Open att gå av stapeln.

Som ni hör på namnet på cupen så är detta ett projekt som vi, två elever på virginskas ekonomiprogram driver under våran entreprenörskurs som vi läser nu sista året i 3:an.

Vi vet om att svenska fotbollsförbundet sedan några år tillbaka har gjort så att man ej får spela efter riktiga tävlingsformer förens året man fyller 13 vilket vi anser förstör en stor del av charmen med just fotbollsturneringar då tävlingsmomentet är något som leder till mycket starka känslor.

Men när det äntligen är dags och få spela efter riktiga tävlingsformer och även testa på det nya former och regler som tillkommer när man börjar spela 9-manna står vi UF-Open redo med en välorganiserad turnering vilket kommer leda till minnen för livet och en bättre kännsla kring hur det kommer vara att spela kommande säsong.

I både pojk och flickklassen kommer det att finnas 8 platser för lag att anmäla sig för att få ett bra flyt igenom turneringen utan allt för stora pauser emellan matcherna. Det är först till kvarn som gäller angående anmälan så passa på och anmäl er innan det är försent, för detta vill ni inte missa.

 

Senaste nytt