Välkommen till Parkcupen

Denna info har mailat ut till alla. det finns en stor risk att det hamnat i skräpkorgen hos er om ni inte fått mottaga denna info.

Nu är spelprogrammet klart för parkcupen 2021. Ni hittar era matcher på www.cupmate.nu/cup/parkcupen ni hittar även plankarta där.

Alla som spelar under lördagen har 3 matcher.

Dock ej F 09 nio manna ni har 3 gruppmatcher och sedan en nivåmatch efter genomfört gruppspel (OBS dessa nivåmatcher ligger inte på cupmate än för F 2009 nio manna).

OBS! Alla som spelar under söndagen ska ha 4 st matcher. Efter genomfört gruppspel med 3 matcher så återstår en nivåanpassningsmatch så att alla får 4 matcher. Några lag är redan i en 5 lags grupp och har därför ingen nivåanpassningsmatch.

För att vara på säkra sidan så ber vi er kontakta sekretariatet efter sista gruppmatch för att få reda på vilken plan ni ska vara på för er sista nivåmatch. Vi uppdaterar även cupsidan så fort det är klart efter sista gruppmatch så ni kommer att kunna se matchplan även på www.cupmate.nu/cup/parkcupen . Tiden har ni redan men det är matchplan och motstånd som ni får efter sista gruppmatch.

Om det står PMESM så står PMESM = ”plan meddelas efter sista match”

Matchprogram samt regler mm http://www.cupmate.nu/cup/parkcupen

OBSERVERA!!! Årstaparken planer 15,16,17,18 och 19 under söndagens spel ligger ca 10 minuters gångavstånd från Årsta IP, ni som spelar där, kan ta med er att det tar ca 10 min att ta sig dit. Kan även vara bra att informera era föräldrar om detta. Likaså ligger Årsta IP 10 min rask gångväg från Johannesbäck KG där P 09 nio manna spelar de flesta matcherna.

Vi ber samtidigt om ursäkt redan nu för att några planer är sämre än andra, men förhoppningsvis så spelar man bara 1 match på de planer som är lite mera ojämna än de andra

Bifogat finner ni även matnyttig info inför cupen som kan vara bra att läsa igenom. Bifogat finner ni även laguppställningsblankett som lämnas till sekretariatet innan er första match för att veta att laget har kommit. Matchsekretariatet ligger vid omklädningsrummen vid konstgräsplanen vid Årsta IP. Vid Johannesbäck ligger det vid planen.

Plankartor över Årsta IP finns på länken nedan, fukar inte länken får ni kopiera in den adressfältet i webläsaren.

https://www.cupmate.nu/mytab.php?iCupID=13891&iTabID=1508

Frågor kontakta kansli@vaksalask.se så ska vi försöka reda ut eventuella frågetecken.

Hälsningar

Andreas

Parkcupen

Senaste nytt