Boende

Boendet sker på Rättviks Camping (Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik). Incheckning är från 15:00 på fredag och utcheckning 11:00 på söndag. Behöver ni checka ut senare så hör efter med receptionen om det är möjligt. Receptionen är öppen till 20:00 på fredag, kommer man senare lägger de ut ett ankomstkuvert i en box utanför reception. Vid utcheckning på söndagen lägger ni nycklarna i deras utcheckningslåda precis vid utfartsbommen då receptionen är stängd.

Stugorna är utrustade med kök, toalett och dusch. Någon enstaka stuga kan sakna dusch men det finns även servicehus där man kan duscha. Önskar man handla något är receptionen med en liten butik öppen på lördag mellan kl 12:00-16:00, annars finns matbutiker inom gångavstånd (c:a 1-2 km). Egna sängkläder (lakan, påslakan & örngott) och handduk tas med. När ni checkar ut ska stugorna vara städade samt all mat och sopor ska vara slängda.

Det finns en lokal med ett TV/allrum och kök på campingen som är avsedd för alla campare där man kan hänga övrig tid. Tänk på att det även finns andra campare som kan vilja vistas i lokalen samtidigt.