Tredje utskick till alla lag

Hej!

Snart är det dags att snöra på sig fotbollsskorna! Sunnanå SK hälsar er varmt välkomna till Sörvalla IP.
Nu håller vi tummarna för att vädret levererar goda förutsättningar för bra fotboll!

Under Coop Cupen uppmanar vi alla att använda Swish så mycket det går, men det går även att använda kontanter om ni har jämna pengar.
Förtydligar att alla matcher ska starta på utsatt tid och samtidigt. Vi använder oss av arenaklockan på Sörvalla med gemensam start på matcherna. Detta är ett enkelt sätt att hålla matchtiderna, så att publik, domare och nästa match har koll på paus och sluttid.

Upprepar gällande matcherna som spelas på torsdag att majoriteten domare kommer vara våra alldeles egna nyutbildade föreningsdomare födda 2009. Så vänligen ta väl hand om dom och visa förståelse för deras första matcher som domare. För er som funderar på matalternativ utöver det som serveras på Sörvalla IP finns Stora Coop, cirka 2 km ifrån. Det är öppet både torsdag och fredag mellan 10.00-16.45 och serverar buffé i sin restaurang.

Parkering
• På Sörvalla IP finns det i första hand parkeringsplatser utanför naturgräsplanen mittemot Soo Shim (Brogatan). När det är mycket bilar brukar även många ställa sig längs vägen utanför Sörvalla. Ett annat tips är ifall det inte är allt för blött och sörjigt så går det att ställa bilen på grusplanen på Nyckelpigans anläggning.

Toaletter
• Det finns totalt 6 toaletter på Sörvalla, varav en är avsedd för domarna i omklädningsrummet för domarna.

Omklädningsrum
• På Sörvalla IP är omklädningsrumsmöjligheterna begränsade då vi enbart har 4 omklädningsrum till förfoganden. Det kommer innebära att varje lag inte kommer få varsitt omklädningsrum utan man får dela med flera andra. Det kommer vara skyltat med två omklädningsrum för flickor och två för pojkar och det finns möjlighet till dusch om man skulle vilja det.
• Lämna omklädningsrummen snyggt efter ni varit där!

https://www.cupmate.nu/cup/coop-cupen