Första utskick till alla anmälda lag 20230426

Hej,

Så roligt att äntligen kunna genomföra fotbollsturnering! 68 lag anmälda vilket innebär att detta blir två härliga fotbollsdagar. Vi håller på och går igenom alla grupper nu för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Detta innebär att vissa klasser där det är sportsligt rimligt kommer behöva slås ihop för att åstadkomma minst 3 matcher var. Alla lag som anmält sig har en bekräftad plats i Coop Cupen.

Vänligen bekräfta erat deltagande genom att betala in anmälningsavgift 1000 kr per lag betalas till bankgiro: 234-7680 eller swish 123 350 08 65 senast den 28/4.

OBS! märk med Coop Cupen, förening och lag.

Varmt välkomna att kontakta info@sunnanask.se ifall ni har någon fundering.

De parametrar som vägts in bland annat när spelschemat skapas är:

  • ALLA lag ska spela MINST tre matcher.
  • Vi försöker hålla ihop matcherna koncentrerat så att lagen inte spelar sin första match till exempel klockan 09.00 och sista match klockan 19.00 på kvällen.
  • MINST en match mellanrum mellan sina matcher (Undantag för slutspel).
  • Vi har försökt ta hänsyn till lag som har lite längre att resa. Därför har vi försökt lägga matcherna så att lag med lång resväg inte spelar tidigt eller sent.

Bifogar även nyttig information gällande cupen som vi rekommenderar alla lag att läsa igenom.

Planer

Under torsdagen 18/5 när klasserna 2011-2015 spelar så kommer vi nyttja Sörvallas konstgräsplan till sin fullo! Det innebär att vi kommer ha igång fyra planer samtidigt på 11vs11 planen. Vid behov kommer vi även att använda naturgräsplanen. Det kommer även finnas skyltat på Sörvalla. Bollar för uppvärmning behöver alla lag ta med själva.

På fredagen 19/5 spelar klasserna 2009-2010 matcherna Sörvalla IP konstgräs och naturgräs.

Omklädningsrum

  • På Sörvalla IP är omklädningsrumsmöjligheterna begränsade då vi enbart har 4 omklädningsrum till förfoganden. Det kommer innebära att varje lag inte kommer få varsitt omklädningsrum utan man får dela med flera andra. Det kommer vara skyltat med två omklädningsrum för flickor och två för pojkar och det finns möjlighet till dusch om man skulle vilja det.
  • Lämna omklädningsrummen snyggt efter ni varit där!

Prisutdelning

I klasserna 2009-2010 belönas vinnande lag i respektive klass med en pokal efter finalerna.

Försäljning

  • Under både torsdagen och fredagen kommer det finnas hamburgare, korv, läsk, kaffe, fika, godis och frukt till försäljning.
  • Utöver försäljning kommer det även finnas lotter att köpa för att vinna olika priser.

Parkering

På Sörvalla IP finns det i första hand parkeringsplatser utanför naturgräsplanen mittemot Soo Shim. När det är mycket bilar brukar även många ställa sig längs vägen utanför Sörvalla.

Mer information kommer skickas löpande fram tills avspark. Rekommenderar alla lag att även hålla utkik på https://www.cupmate.nu/cup/coop-cupen

Varmt välkomna!