#5 - Ti 10 nov 21.10 - Hareserien 2020-2021 Grupp A - Skultuna IP
EA Sports
2 - 6
Robotics

Kvällens fight blev en tät tillställning med fartfylld och diciplinerat spel åt båda håll. Kvarten in i matchen hade inget mål fallit mycket pga av två bra defensiver. Robotics började dock få lite övertag och tog ledningen med 1-0 men bara minuten efter kvitterade EA på en fin kontring. Ställningskrig därefter vid 1-1 i en 5-10 minuter där Robotics har spelövertag med mycket spel i EAs zon, men som vanligt spelade Micke i EAs mål mkt bra och stod ivägen. Robotics tryckte på men som vi vet har EA alltid ett vasst kontringsspel men en storspelande Sunkan var omutbar då EA fick lägen. Robotics slog in 2-1 och några minuter senare 3-1 då det hade gått ca 45minuter av matchen och fick då igång rejält med momentum. EA försökte att bygga anfall men Robotics defensiv fungerade storartat och hade alltid folk på rätt ställen. 4-1 kommer men EA ger sig inte och på en kontring får EA in 4-2 bakom Sunkan. Närmare än så kommer inte EA och när 5-2 kommer till Robotics så är matchen i princip över och även 6-2 blir till i slutet av matchen. Det här var en fight som verkligen kvalar in i vad vi främjar här i Hareserien. Tätt och högt tempo med två spelande lag där båda lagen visade ett både lysande offensivt och defensivt spel. Tack EA för en riktigt kul match där Robotics denna kväll var det starkare laget och vi ser fram emot returen!