#12 - On 24 nov 21.10 - Klass A Grupp A - Skultuna IP
Oranje
2 - 2
Robotics

Jämn match med ett bra tempo ute i Skultuna. Lagens båda målvakter stod för matchens prestation och höll siffrorna nere på isen.

Robotics fyller på med lite mer referat

Otroligt jämnt fartfyllt tätt och riktigt bra offensivt och defensivt spel från två laddade lag. Robotics startade matchen starkt och hade ett visst övertag men det ska sägas att det var mycket jämnt i matchen. Oranjes målvakt var på humör och stoppade både frilägen och returer till frustration för Robotics. Sunkan i sin tur var het och fick mycket hjälp från Robotics backar som styrde ut Oranjes anfallare mot kanterna och när Oranje kom in framför mål stod backarna rätt och kunde rensa undan. När väl första målet kom så var det Robotics som tog ledningen med ca 20 minuter kvar. Oranje försökte kvittera men en omutlig Sunkan utvecklade sig till ett "monster" ikväll och tog allt. Tillslut fick Oranje in kvitteringen till 1-1 då klockan visade ca 10minuter kvar. Ställningskriget fortsatte och Oranje pumpade på och Robotics hade vissa stunder tufft tryck på sig i egen zon. Oranje fick in 2-1 efter en soloraid från egen zon då Roboticanfall tappade boll i anfallszon. 2-1 med ca 3minuter kvar är tufft att få mot sig men ikväll blev det mer som tändvätska för Robotics att nå en kvittering. Robotics tryckte på i matchens slutskede och kvitteringen till 2-2 kom i matchens absolut sista minut. Otroligt rolig och jämn match med riktigt bra spel och absolut inga sura miner det här var en match exakt i Hareserieandan, tack Oranje för en riktigt härlig batalj.