On 9 nov 21.10 - Klass A Grupp A - Skultuna
Bocksjön
1 - 12
Robotics

Säsongstart i ett dimmigt Skultuna isstadion för Robotics och Bocksjön där det märktes att båda lagen var taggade på att lira. Matchen drog igång i ett högt tempo med böljande spel då lagen kände varann på pulsen. Ett ställningskrig pågick i 5-10 minuter men efter hand tog Robotics tag i matchen. Robotics pumpade på och tog ledningen efter ca 15 minuters spel och utökade med mål efter mål ända till 9-0 då Bocksjön fick in sitt enda mål för kvällen. Robotics försvar och anfallsspel hade Bocksjön inget svar på denna kväll. Jocke i Bocksjöns mål slet och gjorde en hel del grymma räddningar men det räckte inte långt. Sunkan i Robotics mål var omutlig och spikade igen och tog allt då Bocksjön kunde komma i kontringar och frilägen. Matchen slutar 12-1 i favör till Robotics.