Ti 15 nov 21.10 - Klass A Grupp A - Skultuna
EA Sports
7 - 9
Robotics

Denna kväll kom tvåtaggade lag in på arenan. EA med några korttidtrejdade spelare från Oranje. Robotics ställde upp med ordinarie uppställning. Matchen drog igång i ett högt tempo med böljande spel där anfallen togs ut av försvarande lag. Ställningskriget gick fram och tillbaka i ca 10minuter in på matchen, då Robotics fick in 1-0. Den jämna matchbilden fortgick men EA var mer effektiva i avsluten under denna period och gick upp till 3-1 innan Robotics kunde både reducera och kvittera till 3-3. Matchen stod då och vägde en bra stund då Sunkan limmade ett jätteskott mot krysset avlossat från mitt i slottet av EA. SUnkan uppfattade att Robotics hade en spelare uppe vid anfallsblå och gjorde ett utkast direkt på bladet och en friställd Robban (tror jag?) kunde göra  4-3 till Robotics. Därefter exploderade Robotics som gjorde 5-3 och 6-3 som gick upp från 3 lika till 6-3 inom tre minuter. (Björn i EA funderade om  deras backar tog fikapaus). Matchen blev lite punkterad och Robotics styrde resten av matchen, EA kämpade på men förjäves. Båda lagen kämpade och god stämning på plan som vanligt när man möter EA Sports. Slutresutat 9-7 till Robotics.