Ti 21 feb 21.10 - Klass A Grupp A - Skultuna
EA Sports
2 - 9
Oranje

En bra temperatur för rinkbandy och två lag, EA och Oranje med otrolig fart på isen. Matchen började i rasande tempo med bra spel från båda lagen. Hela 20 minuter i detta tempo skulle gå innan första målet kom. Oranje tar ledningen men EA och tempot håller i sig. EA med fint spel och stark offensiv replikerar snyggt till 1-1 som ger matchen ny fart. Ca 5 minuter efter är det EAs tur igen att hänga upp en siffra på tavlan 2-1 efter ett starkt offensivt tryck! Lagen trummar på, byter målchanser med varandra, målvakterna gör det väldigt bra ikväll. 2-2 kommer till slut för Oranje som påpassligt utnyttjar sitt momentum vilket leder till 2-3 och 2-4. Spelmässigt en bra match, synd att publiken fastnat i bilköer, cruesingtåg och försenade SJ tåg tyvärr. Resultatet springer iväg men spelet och tempt var högt matchen igenom. Välspelat och schysst som det ska vara.