Nyhet från Cupmate - nu kan ni enkelt sända er cup live!

2018-12-04

Cupmate kan tillsammans med Streamify erbjuda en otroligt enkel, smidig och kostnadsfri lösning för att live- och eftersända cupens matcher.

1. Sänd enkelt via mobiltelefon eller kamerautrustning.

Cupen kan välja att sända med mobiltelefon, videokamera med internetuppkoppling eller TV-kamera beroende på krav på kvalitet.

2. Bestäm pris och affärsmodell själv.

Cupen bestämmer själva pris och tittarna betalar när de köper matcherna. Cupen väljer vilken även typ av biljetter som ska erbjudas men vanliga biljettkategorier är tex. matchbiljett eller cupbiljett.

3. Behåll 70% av alla intäkter.

Cupen själv behåller 70 % av alla intäkter för sändningarna. Det innebär att ni endast behöver en (1) tittare för att gå med vinst och att ni ej kan gå med förlust även om ingen (0) skulle välja att titta!

Mer information finns när du är inloggad som cupadministratör.

Tillbaka

Tack för ett superbt och enkelt program."
Daniel Ax, IFK Tumba Fotboll.

Tack för ett underbart stöd i produkten Cupmate. Vi är så otroligt glada att vi hittat hit. Cupen har trots en del regn flutit på fint och såväl barn som ledare och föräldrar har lämnat oss nöjda. Mycket på grund av att det underlättar så mycket för oss. [...] Jag har sällan upplevt service som är i närheten av så bra som den du ger. Tusen tack för allt!"
Peter Mattsson, Pilsbocupen.

Jag är uppriktigt talat arg över att jag inte kände till Cupmate tidigare! Det hade besparat mig så otroligt många nedlagda timmar och sena kvällar med administration."
Adam Stighäll, cupansvarig på The Beach och fd cupgeneral på NLBS.