Spelschema, licens, utlåning, boende

21 december 2017

Snart är det bara två veckor kvar till seniorturneringen i Sunnanåcupen 2018 – underbart roligt! Spelschemat är klart och i detta mail finns mer viktig information att ta del av inför cupen!

Spelschema

Efter många timmars pusslande med många parametrar att väga in i pusslet är spelschemat klart och finns att ta del av på cupsidan: http://www.cupmate.nu/matcher.php?iCupID=12558&iClassID=7888

De parametrar vi har vägt in bland annat när vi gjort spelschemat är:

  • ALLA lag ska spela MINST en match i A-hallen.
  • Vi har försökt hålla ihop matcherna koncentrerat så att man inte spelar sin första match 09.00 och sedan spelar 19.00 på kvällen.
  • MINST en match mellanrum mellan sina matcher. Lagen ska inte spela matcher direkt efter varandra.
  • Vi har försökt ta hänsyn till lag som har lite längre att resa. Därför har vi försökt lägga matcherna så att lag med lång resväg inte spelar tidigt eller sent.

Som ni förstår så är det många parametrar att väga och därför inte alldeles enkelt att pussla ihop spelschemat men vi hoppas att ni inte är allt för missnöjda med schemat.

Licens

Viktigt är att ALLA spelare i som är seniorer har en futsallicens samt de som spelar på ungdomsdagarna och är födda (02-05) har en futsallicens. Om det är så att man har tilltänkta spelare för laget som inte har licens så måste det göras i FOGIS.

Om det är så spelaren saknas futsallicens så kostar det ingenting att göra detta.

Utlåning

Västerbottens Fotbollsförbunds futsalkommitté har beslutat om att det är OK att låna in spelare till Sunnanåcupen 2018 om man har ett skriftligt godkännande (på anmodan, dvs. om man efterfrågar att få se det).

Det är OK att man lånar in spelare, som har futsallicens i en annan förening så länge man har ett skriftligt godkännande (se blankett i bifogat dokument). Denna blankett finns även upplagd på cupens hemsida: http://www.cupmate.nu/cup/sunnanacupen.

Ta med denna ifyllda blankett och lämna till sekretariatet innan er första match.

VIKTIGT! INGEN SPELARE FÅR SPELA I MER ÄN ETT LAG I CUPEN I SAMMA KLASS. Det är t.ex. INTE tillåtet att en spelare i Sunnanå SK P03 Lag spelar i Sunnanå SK P03 Lag 2 i klass P03. Det är däremot tillåtet att t.ex. att spelare i Robertsfors IK P04 som spelar i klassen P04/P05 också kan spela matcher i Robertsfors P03 som spelar i klassen P03.

Specifika regler för Sunnanåcupen

Svenska Fotbollförbundets spelregler för Futsal gäller med följande förtydligande/undantag. Lär mer om dessa här: http://www.cupmate.nu/info.php?iCupID=12558&iInfoID=2944

Lägga in spelare + ledare i cupmate

Kom ihåg att lägga in era spelare + ledare i cupmate innan cupen, gärna så snabbt ni har möjlighet! För att spelare och ledare inte ska behöva betala inträde till cupen! Vi kommer att ha utskrivna listor på de spelare + ledare (MAX 4 ledare) som är inlagda i cupmate som vi sedan kommer att bocka av när ni kommer innan er första match.

Boende (Lag som har långt att resa)

För de lag som har långt att resa och önskar att bo över natten i Skellefteå så uppmanar jag er att ordna med detta så snabbt som möjligt om ni inte redan gjort det och ifall ni går via Sunnanå för att få hjälp med boende. Om man t.ex. önskar att bo på en skola så behöver vi veta det snarast då de som bokar lokaler har ledigt i mellandagarna.

Alternativen som finns är:

Skola (Kanalskolan)

Campingen

Scandic hotell

Mycket information i mailet att ta del av men jag hoppas att det underlättar i förberedelserna inför cupen och svarar på en del frågor!

Lycka till med förberedelserna inför cupen, vi ser framemot att ni alla ska vara med och spela under denna härliga fotbollsfest!

God jul och gott nytt år ifall vi inte hörs innan dess!


Tillbaka