Info inför cupen

29 december 2017

Hej!

Nu är det bara några få dagar kvar till Sunnanåcupen kickar igång – och vi ser oerhört mycket framemot med att starta igång de första matcharna på onsdagsmorgonen 3 januari! Här kommer ytterligare information inför cupen.

Parkering

Raden närmast Nygatan är förhyrd dygnet runt och där står bla. hemtjänst, så de platserna får vi inte använda.

De andra platserna (90 st lärarplatser) är endast förhyrda mån-fre 7-17, övrig tid är de till för alla och belagda med avgift under samma tider som resten av centrum. Det är OK att vi använder de platserna 3-5 jan utan avgift, kl. 7-17, men efter kl. 17 måste alla betala avgift. Även lördag måste avgift betalas.

Bredvid Balderhallen kommer det att vara avgift som på gatan utanför. I dagsläget är det p-förbud fram till kl. 16.

Olearys

Olearys är en av våra samarbetspartner till cupen och alla lagen som är med och spelar i Sunnanåcupen 2018 har 15 % rabatt (gäller inte barnment eller alkoholmeny). Meddela Sunnanåcupen + lagnamn vid bokning.

Nominering till turneringens glädjespridare (3-4 januari)

Resultatet är inte det viktigaste i barn-och ungdomsidrott. Sunnanå SK vill därför tillsammans med SISU Idrottsutbildarna lyfta fram allt positivt som sker under Sunnanåcupen. Under ungdomsturneringen 3-4 januari kommer därför spelare, ledare, föräldrar och åskådarekunna nominera de deltagarna som gjort något extra under cupen till turneringens kämpe/glädjespridare. Nomineringsblanketterna kan ni ta vid entrén eller vid SISUS Idrottsutbildarnas monter under den 4 januari. Nomineringarna lämnas i SISUS idrottsutbildarnas monter och vinnarna meddelas under den 4 januari av speakern.

Fair play pris i dam- respektive herrklassen (5-6 januari)

Sunnanå SK vill under seniorturneringen 5-6 januari lyfta fram andra prestationer än resultatet och kommer göra detta genom att dela ut ett presentkort till det lag i dam- respektive herrklassen som utmärkt sig på ett föredömligt sätt. Laget har spelet på ett schysst, rent och ärligt sätt och uppträtt respektfullt mot domare, motståndarlagen och publiken. Juryn för detta pris är domarna som har dömt under cupen och haft möjlighet att följa alla lagen.

Lägg in ledare, spelare + nummer i cupmate

Sista dagen att lägga in spelare är 2018-01-02. Kom ihåg att lägga in era spelare + ledare i cupmate innan cupen, gärna så snabbt ni har möjlighet! För att spelare och ledare inte ska behöva betala inträde till cupen. Vi kommer att ha utskrivna listor på de spelare + ledare (MAX 4 ledare) som är inlagda i cupmate som vi sedan kommer att bocka av när ni kommer innan er första match.

Omklädningsrum

Under ungdomsturneringen 3-4 januari kommer det finnas 4 omklädningsrum för flickor och 4 omklädningsrum för pojkar. Det kommer vara skyltat med vilka omklädningsrum som är för flickor respektive pojkar. Det kommer inte vara möjligt att låsa omklädningsrum då vi är så pass många lag vilket innebär att värdesaker rekommenderas att tas med från omklädningsrummen.

Under seniorturneringen 5-6 januari kommer det finnas 2 omklädningsrum för damer respektive 6 omklädningsrum för herrar. Detta eftersom det är majoritet herrlag i turneringen. Det kommer inte vara möjligt att låsa omklädningsrum då vi är så pass många lag vilket innebär att värdesaker rekommenderas att tas med från omklädningsrummen.

Uppvärmning

Det är tätt emellan matcherna och inga riktiga ytor för uppvärmning. Uppvärmning sker därför i första hand utanför omklädningsrummen även om det kommer vara ganska trångt. Tiden mellan matcherna är väldigt kort så man kanske har 2-3 på planen innan matchen börjar. Ta med egna futsalbollar för uppvärmning då Sunnanå tillhandahåller bollar för match.

Spelregler

Finns att läsa här: http://www.cupmate.nu/info.php?iCupID=12558&iInfoID=2944

Hoppas att eventuella funderingar och frågor besvarats i denna information och i den informationen som skickades ut till er innan jul. Informationen finns även att läsa på cupsidan: http://www.cupmate.nu/cup/sunnanacupen.

Nu ökar vi laddningen när det bara återstår några dagar innan cupen drar igång! Gott nytt år så ses vi i Balderhallen 3-6 januari!


Tillbaka