Om två veckor kör vi

18 augusti 2023

Nu närmar sig Ahlaforscupen med stormsteg! Om två veckor kör vi! Vi har planerat för en riktigt rolig och kul upplevelse för våra barn och ungdomar och vi håller tummarna för att vädret blir lika härligt som förra året!

Spelschema

Spelschemat för cupen hittar ni under menyn ”Spelschema”. Vid eventuella justeringar i schemat kommer berörda lag bli informerade om dessa via mail och skulle ändringen ske väldigt sent kommer vi även kontakta berörda ledare via telefon.

Inför cupen - Registrera era spelare

Under årets cup kommer många av våra kringaktiviteter (hoppborg, speed shooting, minigolf, etc) att vara gratis för deltagande spelare. För att få tillgång till dessa aktiviteter behöver era spelare ha på sig ett deltagararmband.

För att få ut era spelares armband måste ni som ledare registrera era spelare digitalt. Detta gör ni genom att logga in här på hemsidan med samma uppgifter som ni angav vid er anmälan till cupen. När ni registrerar era spelare räcker det att ni fyller i namn och födelsedatum. Tänk på att det är två steg i registreringen som måste utföras: Steg 1 – Registrera spelare, Steg 2 – Koppla spelarna till laget.

Vid ankomst till cupen

Direkt när ni kommer till Sjövallen ber vi att en av er ledare kommer till sekretariatet vid klubbhuset för att anmäla att ni är på plats. I samband med att ni anmäler er kommer ni få ut deltagararmband till era spelare och en fair play blankett.

Det här händer under cupen

Utöver härliga fotbollsmatcher kommer det finnas ett urval av roliga kringaktiviteter på området – såsom minigolf, speed shoot och hinderbana!

Efter att alla lag i er grupp spelat klart sker prisutdelning framför klubbhuset. Alla spelare får medalj och en chans att ge vår härliga maskot en kram. I varje klass kommer vi även att dela ut ett Fair Play pris, till det lag som övriga i klassen röstat fram.

Mer information

Som vanligt uppdateras denna hemsida löpande och innehåller all information ni behöver veta för att göra ert deltagande så smidigt som möjligt. Där hittar ni bland annat spelschema och kartor över området.

Läs även igenom det bifogade välkomstbrevet som ni även hittar på vår hemsida – Välkomstbrev

Tveka inte att kontakta oss om det skulle det vara något mer som ni undrar över.

Vi ses om två veckor!
Mvh Cupledningen
Ahlafors IF


Tillbaka

Sponsorer