Välkommen till Edsviken Cup 2017

Välkommen att avsluta fotbollssäsongen 2017 med en intensiv och härlig 7-Manna Cup på Helenelunds IP nylagda konstgräsplaner i Sollentuna lördagen den 28 Oktober kl 08.00 - 18:00.

Vi spelar 7-Manna med 2*15 min med 5 min paus och 10 min mellan matcherna. Så alla anmälda lag får 3+3 matcher på vardera 30 min under en intensiv dag. Så det är extra viktigt med en bred trupp och kontinuerlig påfyllnad av mat och dryck.

För att göra alla matcher så jämna och välspelade som möjilgt, så har vi i år delat upp cupen på 2 nivåer ( Medel resp. Svår ). Med vardera 2 grupper a 4 lag i varje grupp. Dvs vardera 8 lag på varje nivå. 1:an och 2:an i gruppspelet går till A-gruppspel och 3:an och 4:an i gruppen går till B-gruppspel. Där lagen spelar en rak serie mot varandra för ytterligare 3 jämna matcher. Så alla lag får totalt 6 matcher vardera.

Anmälan till nivå medel önskar vi från lag som spelar jämnt med andra lag på nivå medel eller vinner de flesta matcher på nivå lätt i St Eriks Cupen eller motsvarande. Anmälan till nivå svår önskar vi från lag som spelar extra svår eller vinner de flesta matcher på nivå svår i St Erikscupen anmäler sig till. Allt för att få till så jämna och välspelade matcher som möjligt för att utbilda spelarna i hur man spelar teknisk 7-Manna fotboll. Vid mer än 4 måls överläge så får laget i underläge fylla på med ytterligare en spelare ifall de vill göra matchen jämnare. Så vänligen respektera anvisningarna för nivå indelningarna medel och svår.

Fair play kort delas ut till utvald spelare i båda lagen i varje match. Hederspriser delas ut i efterhand till det lag i varje grupp som deltagande lag tycker det va roligast att spela mot.

Sen har vi som vanligt vår nolltolerans mot dåligt uppträdande från ledare, föräldrar och spelare. Vilket ni kan läsa mer om i vår turneringsinfo.

Matcherna spelas på 4 st nya konstgräs planer på Helenelunds IP i Sollentuna.

Servering och grill erbjuds under stora delar av dagen. Tillgång till delade omklädningsrum finns. Friskt vatten och gratis bananer står våra sponsor ATOLLO och CHIQUITA för.

Anmälan bekräftas i och med att anmälningsavgiften på 1 400 kr/lag är inbetald via SWISH på 0768030568. Ange lagnamn på inbetalningen.

Senaste nytt

Mer på nätet

Vi finns även på:

Sponsorer