Välkommen till Stockancupen 2017

19-20 augusti

är ni välkomna till Stockhagens IP i Stocksund och Stockancupen. En cup i nivå LÄTT, för alla breddlag Stockholmsområdet, och en cup med många vinnare!! Det är alltså helgen innan höstsäsongen och skolorna har dragit igång.

I år blir det en ren 5-mannacup där vi på lördagen bjuder in till spel i tre klasser:

  • Flickor födda 2008, nivå Lätt (1 platser kvar)
  • Pojkar födda 2008, nivå Lätt (just nu fulltecknad)
  • Pojkar födda 2009, nivå Lätt (just nu fulltecknad)

Anmäl er även om ni just nu hamnar på reservplats. Dels så händer det att lag hoppar av och dels så kan vi eventuellt utöka någon klass. Vi har utrymme att hantera ytterligare en grupp om 6 lag, så den klass som först kommer upp i 6 lag på reservlistan utökas med dem.

På söndagen genomför vi en inbjudningscup för de minsta knattarna i grannskapet, födda 2010.

Schyst cup! Cupen är godkänd av Stockholms Fotbollsförbund och vi vill ge alla lag en kul och utvecklande fotbollsupplevelse. Därför ber vi anmälande lag att respektera nivån, Lätt! Alla lag som kommer till Stockancupen skall kunna räkna med att möte ett motståndarlag som ligger på ungefär samma nivå som de själva. T.ex. så får underåriga akademilag söka sig till någon annan cup.

Förra året hade vi 46 lag som spelade 92 matcher i 5-manna, det slår vi i år :) !

Det blir två intensiva fotbollsdagar med nya matcher varje hel och halv timme. Minst 4 matcher till alla lag som spelar på lördagen, medan knattarna som spelar på söndagen får 3 matcher per lag. Alla matcher är 2x12 minuter och dömer gör förbundsutbildade lokala ungdomsdomare. Det kommer finns både grill med hamburgare och korv, och café med vanligt café-utbud.

Senaste nytt

Matsponsor

Sponsorer