Välkommen till Tordcupen

Välkomna till Tordcupen 2017!

Som en perfekt avslutning på säsongen så kör vi återigen Tordcupen på Rosenlunds IP i Jönköping den 23:dje-24:e september. Välkomna med er anmälan.

P-07

Matcherna spelas 1 X 25 min. P-07 spelar 3 matcher på lördagen likt en fotbollsfestival (grundspel). Grundspelet är för att se vilken nivå lagen ska spela på söndagen där vi spelar 3 matcher till. Detta för att få så jämna och roliga matcher som möjligt på söndagen. Ingen vinnare kommer att utses utan alla är vinnare och får medaljer (max 12 medaljer/lag).

P-08 prova på 7-manna

Som en favorit i repris får man här testa på att spela 7-manna spel inför kommande säsong. Minst 3 matcher per lag. Speltid 1 X 25 min. Speldag på lördagen. Alla är vinnare och får medalj efter dagens slut (max 12 medaljer/lag)


P-09 och P-10 5-manna poolspel

Förra årets succé kör vi i år igen. 5-manna poolspel med 4 matcher per lag. Speltid 2 X 12 min. P-09 spelar sina matcher på söndagen och P-10 på lördagen. Alla är vinnare och får medalj efter dagens slut (max 12 medaljer/lag). Många lag som körde den cup som avslutning förra året.

Mer på nätet

Vi finns även på:

Swedbank