Dagar kvar

111

Välkommen till Aspevallscupen

Hej och välkomna till Aspevallscupen!

Lerum P13 Vit vill bjuda in era F13 och P13-lag till en dag full med fotboll, rörelseglädje, laganda och bad genom en cup i fotboll på vår hemmaplan Aspevallen. Cupen ska ge det extra till alla deltagare under dagen. Tvärs över vägen ligger Aspens strandbad där vi rekommenderar ett avsvalkande bad i slutet på dagen vid fint väder.

Datum:

Cupen arrangeras lördagen den 7:e September.

Spelformat:

Aspevallscupen riktar sig till lag med flickor eller pojkar födda 2013 och spelas på gräs: 7 mot 7, alla lag garanteras minst 3 matcher. Max 4 lag per klubb och 12 spelare per lag. Cuporganisationen tillåts att ställa in vissa spelgrupper om så krävs då deltagandet inte gör att cupen kan leva upp till den härliga erfarenheten som önskas erbjuda alla deltagare.

Anmälningsavgift:

900 kr för P13 lag, 500 kr för F13 lag.

Sista anmälningsdag är 17:e Augusti.

Servering:

Energi är viktigt för starka lag så självklart! Det kommer att finnas mellanmål, fika och mat att köpa, inklusive vegetariska alternativ. Betalning sker med swish.

Omklädningsrum:

Det finns omklädningsrum på plats, men tillgången kommer att vara begränsad. Toaletter och vattenkranar finns att tillgå för alla.

Fair play:

Aspevallscupen uppmuntrar fair play så alla lag får rösta på ett annat lag som de anser representera fair play i sin grupp. I slutet av seriespelet kommer priserna att delas ut samtidigt som alla deltagare i lagen får ta emot medaljer.

Parkering:

Parkeringsmöjligheter är begränsade och de som finns ligger utspritt i området runt Aspevallen enligt följande från Aspedalens station längs med Strandvägen: en pendelparkering vid Aspedalens station, höger sida av vägen vid Nyebroparken, på vänster sida längs Strandvägen enligt skyltning, längs Idrottsvägen, 2 små parkeringar bortanför Aspevallen och vid Aspenäs kyrka. Det kan också gå att parkera längs gatorna i villaområdet runt våra planer, men då gäller det att ta hänsyn till de boende och vara extra noga att följa gängse parkeringsregler.

Övrigt:

Vi ser fram emot en rolig cup tillsammans där vi alla respekterar nolltolerans enligt Göteborgs Fotbollförbund och SvFF:s spelregler för fotboll vare sig vi är spelare, ledare, domare eller åskådare.

Anmälda lag