Välkommen till Jitex Honors Premium Cup

Tillsammans med Escape Sport önskar Jitex er välkomna till Jitex Honors Premium Cup 2020. En inomhusturnering av högsta standard för flickor födda 2009 - en fantastisk cup för fantastiska tjejer helt enkelt.

Turneringen är en vidareutveckling av succécupen Jitex Honors Cup som spelas utomhus på vårkanten och som lockat lag från hela landet. Årets upplaga ställdes tyvärr in men vi hoppas kunna erbjuda en än bättre fotbollsupplevelse för både individ och lag med inomhusversionen Jitex Honors Premium Cup. Alla deltagande lag erbjuds matcher i toppklass på Prioritet Serneke Arena i Göteborg, en av Sveriges finaste fotbollsanläggningar. Matcherna spelas 7 mot 7 inomhus på konstgräs och cupen fylls upp av lag som som vill spela en konstruktiv fotboll. För oss i Jitex går utveckling och utbildning före resultat och cupkonceptet är framtaget för att alla ska känna spänning, utveckling och få ett minne för livet.

EXTRA ALLT
Utöver spännande matcher och en härlig fotbollsupplevelse finns mängder av andra möjligheter under helgen. Som exempelvis;
Knyta nya kontakter och utbyte av erfarenhet med andra lag, tränare och ledare.
Hyra lokal för teorigenomgång.
Möjlighet att planera ankomst en dag tidigare för att träna och spela
träningsmatcher innan cupen.
Möjlighet att boka andra aktiviteter i arenan för teambuilding som tex längdskidåkning, beachvolley, gym med mera.
Åka in till Göteborg centrum, bara 10 minuter med spårvagn. Där finns massvis att se och uppleva.

 

Arrangörer / Sponsorer