Välkommen till OBOS-Cup

Vill ni vara med på en härlig fotbollshelg i Vetlanda? Missa då inte att anmäla ditt lag till OBOS Cup!

Det blir andra gången vi arrangerar OBOS Cup och vår vision är att bli en av landets mest attraktiva bredd-cuper där vi fokuserar på glädje och gemensakap. Förra året blev OBOS Cup en succé.

Nytt för i år är att det tillkommer F04, Datum: 5/10-6/10

På pojksidan välkomnar vi åter åldersgrupp P03. Datum: 12/10-13/10

Dispens: Max 2 st. överåriga (1år) samtidigt på plan, 3 st. om det inkluderar målvakt. Vid önskemål om undantag från dessa regler, hör av er med en motivering. Därefter tar arrangören beslut i frågan.

Drivet är också att utveckla breddfotbollen så att vi kan behålla så många spelare som möjligt så länge som möjligt.

Vi har en målsättning att hålla en hög kvalité på hela arrangemanget så att alla får en underbar fotbollshelg.

Spelform: 11-manna. alla lag är garanterade 4 matcher. Gruppspel och slutspel A och B. Speltid 2 x 20 min. (A-final 2 x 30 min.)

Antal planer: 3 st. (1.st konstgräs och2 st. naturgräs)

Deltagaravgift: 700 kr/pers. betalas senast 31 augusti)

Anmälningsavgift: 1500 kr/lag (betalas i samband med anmälan)

Bg: 672-8075

Viktig information om anmälan, lag som erlägger avgiften flyttas direkt upp på klara till OBOS-Cup 2019. Lag som betalar går före dem som ej betalat. Detta innebär att ingen klass är full innan vi har det antal betalande lag som klassen kan ta emot.

Boende och mat: Lagen bor på Njudungs Gymnasieskola med gångavstånd på cykel/gångväg till fotbollsarenan. Lördag serveras lunch och middag och på söndag serveas, frukost och lunch på skolan.

Mellan Njudungs Gymnasieskola och Fotbolls Arena finner ni vackra Kvarndammen där Kvarndammens B&B finns. Där kan föräldrar boka in sig under helgen. Inne i centrum finns Best Western Vetlanda Stadshotell och Centralhotellet som välkomnar föräldrar att boka in sig.

Senaste nytt

Huvudsponsor

Cupsponsor

Plansponsor

Bollsponsor