Välkommen till Fotbollsfestivalen

EARLY BIRD-ERBJUDANDE: 1 495kr/lag. Gäller så långt lagret räcker!

Fotbollsfestivalen är tillbaka

... Eller ja, vi fick ju aldrig köra igång förra året. Och kanske inte ens får köra i år. MEN! Vi gör ett helhjärtat försök och har en obotlig optimism kring vaccin och vårvärme.

Förutsättningarna är hyggligt dom samma som förra året. Max tio spelare per lag, spelformen är 5v5 inne i Tipshallen i Växjö. I år har vi dock strukit banketten, av ett par olika anledningar.

1. Vi kan sänka vår anmälningsavgift, kraftigt.
2. Vi behöver inte ha lika lång framförhållning vad gäller avbokning, vilket betyder att vi kan vänta in i det sista om vi skulle behöva ställa in
3. Det ger oss större frihet att istället lägga fokus på fotbollen.

Med detta sagt, så har vi i bakhuvudet planer på att göra ett kvällsevenemang sammanlänkat till Fotbollsfestivalen, men det kommer att i sådana fall släppas som eftersläpp med separata biljetter.

Fotbollsfestivalen drivs av IF Linné med ett par enkla ledord.

Vi ska ha jäkligt skoj, lära känna mycket nya människor, samt spela rolig fotboll.

Under en hel dag i Tipshallen kommer ni att få möta människor från alla åldrar (över 18), spela mycket fotboll med befintliga kompisar (du behöver trots allt ett lag) och ha fruktansvärt roligt.

Turneringen är planerad att gå av stapeln 22/5 2021, Tipshallen i Växjö. Vad väntar du på? Anmäl er idag!

Vid inställt evenemang ersätts alla anmälningsavgifter till 100% SÅKLART. Dessutom ges de lagen som anmält sig till 2020 och/eller 2021 års upplaga förtur och rabatterade priser på efterkommande års Fotbollsfestivaler.

 

Mer på nätet

Vi finns även på: