Välkommen till IF Linnés Fotbollsfestival

MED ANLEDNING AV COVID-19...

..så gör vi ingenting. Nä, skämt å sido, vi tar givetvis detta på fullaste allvar, men vi delar experternas förhoppningar om att det värsta blåst förbi när det är dags för Fotbollsfestivalen (23/5). Men vi säger ändå såhär, även om det kanske är självklart. Men skulle det vara så att vi blir tvungna att ställa in pga Covid-19 eller någon annan poppig virussjukdom (egentligen vilken anledning som helst) är det GIVETVIS full återbetalning som gäller, inga konstigheter!

Fotbollsfestivalen är en turnering skapat ur nostalgiska drömmar som utspelats sig på fält, idrottshallar och skolsalar i hela Sverige. Minnen från att värma upp i korridorer, käka banan mellan matcherna och lära känna nya kompisar i andra lag. Och det obligatoriska diskot!

Vi tar detta ett steg längre. Istället för att fokusera på tävlingen så ser vi själva fotbollen som en rolig bisyssla medan vi satsar på att ha jäkligt kul med kompisgänget, arbetsplatsen eller familjen. Vi drar det så långt att vi till och med bokat en bankett där vi bjuder på käk och roliga aktiviteter.

Gå inte miste om möjligheten att få hänga med polare en hel dag, lära känna nya människor och ha jäkligt roligt, SAMTIDIGT som du gör det roligaste som du vet, spelar fotboll!

Som Simon Bank som sa: "Vi sparkar inte på bollen för att vi vill, utan för att vi inte vet hur vi låter bli!".

Fotbollsfestivalen - För dig som tycker det är kul att ha kul.

 

Vi gillar Fotbollsfestivalen!