Välkommen till Happy New Year CUP

New Year Cup 29-30 December 2018

Karlstad BK inbjuder er förening att delta i den första upplagan av "Happy New Year Cup". Vi kommer att spela cupen i Karlstad Airdome samt Fotbollshallen belägna på Våxnäs IP där underlaget är konstgräs.

Förutom härligt fotbollsspel i perfekta faciliteter är det nära till restauranger, shopping och Leos Lekland.

Klasser

Pojkar födda2005- 2006

Flickor födda 2005-2006

Information om cupen

Spelformen är 5V5. Inga dispenser är tillåtna. Lagen får ha obegränsat antal spelare och speltiden är 2 * 10 minuter.

Cupens upplägg genomförs med ett inledande grundspel där lagen spelar 4-5 matcher. Därefter är det A och B slutspel

Matcherna spelas preliminärt mellan kl 08 och 20 varje dag. De mest långresande lagen som inte övernattar, kommer i möjligaste mån slippa spela i första matchomgången varje speldag.

Mat

Matpaket, vilket inkluderar lunch och middag båda dagarna, erbjuds till en kostnad om 200kr. Det kommer dessutom att finnas hamburgare, korv och varma smörgåsar till försäljning.

Boende

Boende finns tillgängligt för 100kr / natt / person på skola. . Kommer äcven kunna bo på Scandic till ett väldigt förmånligt pris.För mer information kontakt någon av kontaktpersonerna här nedan

Lagets anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 1000kr per lag

OBS Vi har begränsat antalet lag i samma klass/förening till 2 st lag. De lag över 2 st/klass i samma förening som anmäler sig, kommer sättas upp på väntelistan i samråd med cupledningen. De kan komma plockas in i cupen i mån av plats och för att jämna ut antal lag i respektive grupp.

Deltagaravgifter

Obligatorisk deltagaravgift 200 kr/spelare inklusive medalj.

Möjlighet att inhandla matpaket inkl 2st luncher och 2st middagar finns för en kostnad om 200 kr/paket. Detta gäller spelare och ledare beställs i samband med anmälan eller senast 10e December.

Deltagar- och matpaket ska betalas senast 10e December 2018.

Anmälan & info

Sista anmälningsdag är 10e December 2018. Är ni osäkra på hur många spelare ni blir, anmäl laget och komplettera senare med spelarlistor.

Betalning av anmälningsavgift ska ske snarast efter att ni fått en mailbekräftelse på er anmälan. Efter betalning är anmälan formell.

Ytterligare upplysningar & kontakt

För kompletterande upplysningar och personlig kontakt:

Andreas Jonasson Mobil: 0736-849337 E-post: Andreas.jonasson@karlstadbollklubb.se

Fredrik Rune Mobil: 076-1145299

Jonas Gustafsson Mobil: 070-6491981

Sponsorer