Välkommen till Nationaldagscupen

Det är oerhört tråkigt, men under rådande förhållanden, ser vi ingen möjlighet att kunna genomföra Nationaldagscupen och samtidigt hålla oss till de riktlinjer som utfärdats av Upplands Fotbollsförbund och Folkhälsomyndigheten. Därför har vi beslutat oss för att ställa in årets upplaga av Nationaldagscupen.

Vi kommer att återbetala inbetalda anmälningsavgifter och ser fram emot att välkomna er nästa år i stället!

Tack för ett mycket stort intresse för Nationaldagscupen 2021!

Nationaldagscupen Roslagsbro IF UngdomRoslagsbro IF Ungdom hälsar er varmt välkomna till

Nationaldagscupen 2021!

Vi längtar och hoppas att vi för 6:e året kan göra det vi tycker är så himla roligt nämligen att på självaste nationaldagen få anordna Nationaldagscupen! Vi hoppas att den pågående pandemin då har givit med sig så vi alla spelare, ledare, föräldrar och publik tillsammans får fira vår nationaldag med massor av fotboll. Vi följer självklart alltid de riktlinjer och föreskrifter som gäller och utfärdas av Upplands Fotbollsförbund och Folkhälsomyndigheten. Kan inte cupen genomföras på grund av pandemin återbetalar vi såklart anmälningsavgiften.


Nationaldagscupen är en cup för 7 mot 7 bredd- och utvecklingslag där fokus ligger på Fair Play. I år är cupen öppen för flickor och pojkar i åldersklasserna F 09/10, 10/11 och P 09, 10, 11. Alla deltagare får medalj!

Alla matcher spelas på fina natur- och konstgräsplaner på vår anläggning Vårlyckan i Roslagsbro. Med sex lag per grupp garanteras alla lag fyra matcher. Vi använder oss av våra egna domare som är under utbildning.

Vår servering är öppen under hela dagen. Här hittar ni grillade hamburgare, lunch, smörgås, kaffe och kaffebröd och mycket mer.

Info

  • Åldersklasser - Flickor 09/10 och 10/11, Pojkar 09, 10, 11
  • Alla lag garanteras fyra matcher, max sex lag per grupp
  • Matcherna spelas 1 x 25 min
  • Matcherna spelas på natur- och konstgräsplaner
  • Anmälningsavgift 1 300 kr om anmälan och betalning sker före 28/2 och 1 600 kr om anmälan och betalning sker efter 28/2
  • Max två lag från ett och samma lag

Frågor om cupen och anmälan görs till nationaldagscupen@roslagsbroif.se

Vi hälsar Er varmt välkomna till Nationaldagscupen 2021!

Roslagsbro IF Ungdom


 

Senaste nytt

Mer på nätet

Vi finns även på:

Sponsorer