Välkommen till Töjnan Tiger cup 2020

Den 12e till 13e september arrangerar vi Töjnan Tiger cup för tionde året i rad.

ANMÄLAN NU ÖPPEN !

Vi kommer fortsätta enligt förbundets upplägg med rött/blått för att få en jämnare nivåindelning. För röda serier är det resultat och slutspel. För flickor blå lätt och pojkar blå lätt lätt garanteras tre matcher och spel på en dag. För övriga klasser garanteras minst fyra matcher.

Vi kommer även i år att spela i Sollentuna, vilket gör cupen mer samlad och ger mindre resande för de deltagande lagen.

Viktigt!: Ni säkrar er plats definitivt först när vi erhållit er betalning av anmälningsavgiften till vårt Plusgiro: 29 14 87-7. Vid betalning är det viktigt att ni anger lagets namn och vilken klass det avser. Är annars svårt att matcha betalning och anmälan.

VIKTIGT. Om det visar sig att cupen inte kan genomföras i höst om Covid-19-restriktioner skulle råda så betalas givetvis inbetalda anmälningsavgifter tillbaka

När ni anmäler er efterfrågas det i anmälningsblanketten efter diverse uppgifter bl.a. mailadress och telefonnummer. Det underlättar vid kommande kontakter om ni fyller i såväl mailadress som telefonnummer. Viktigt att ni även anger åldersklass på ert lag så att alla så långt möjiigt hamnar i rätt klass.

Vid anmälan behöver ni även godkänna vår personuppgiftspolicy. Det är då nödvändigt eftersom vi hanterar personuppgifter om såväl lag som spelare. OBS om ni måste backa tillbaka i anmälningsformuläret för att ändra något, kolla för säkerhets skull att ni fortfarande står på anmälan för rätt klass.

Vid frågor kontakta Töjnan IBK på kansliet@tojnanibk.se.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!

Töjnan IBK