Välkommen till Töjnan Tiger Cup 2021

Töjnan Tiger Cup går av stapeln för 11e gången den 11-12 september i Sollentuna.

Anmälan är nu öppen!

Vi kommer att ha klasser från blå lätt lätt till flickor röd medel och pojkar ljusröd svår.

I blå lätt lätt garanteras tre matcher och spel på en dag, i övriga klasser garanteras minst fyra matcher. I klasserna Blå lätt lätt och blå lätt svår tillämpas förbundets upplägg med 4 utespelare plus målvakt i varje lag samt spel på mindre plan (ca 15*30).

Anmälningsavgifterna är 2 800 kronor för röda klasser och 2 400 kronor för blåa klasser utom för blå lätt lätt där det är 2 100 kronor. OBS inga deltagaravgifter tillkommer.

Viktigt!: Ni säkrar er plats definitivt först när vi erhållit er betalning av anmälningsavgiften till vårtPlusgiro:29 14 87-7. Vid betalning är det viktigt att ni anger lagets namn och vilken klass det avser. Är annars svårt att matcha betalning och anmälan.

VIKTIGT. Om det visar sig att cupen inte kan genomföras i höst om Covid-19-restriktioner skulle råda så betalas givetvis inbetalda anmälningsavgifter tillbaka

När ni anmäler er efterfrågas det i anmälningsblanketten efter diverse uppgifter bl.a. mailadress och telefonnummer. Det underlättar vid kommande kontakter om ni fyller i såväl mailadress som telefonnummer. Viktigt att ni även anger åldersklass på ert lag så att alla så långt möjligt hamnar i rätt klass.

Vid anmälan behöver ni även godkänna vår personuppgiftspolicy. Det är då nödvändigt eftersom vi hanterar personuppgifter om såväl lag som spelare. OBS om ni måste backa tillbaka i anmälningsformuläret för att ändra något, kolla för säkerhets skull att ni fortfarande står på anmälan för rätt klass.

Vid frågor kontakta Töjnan IBK påkansliet@tojnanibk.se.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!