Välkommen till Töjnan Tiger Cup 2019

Den 14e till 15e september arrangerar vi Töjnan Tiger cup för nionde året i rad. Vår målsättning är att det skall bli en positiv helhetsupplevelse och en härlig start på säsongen för våra innebandyflickor och -pojkar.

ANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN FÖR 2019 ÅRS CUP

OBS även om det står reservplats så kommer ni med största sannolikhet med, då vi utökar klasserna allteftersom för att vi ska ha kontroll på antalet anmälda lag.

Spelet sker i grupper enligt förbundets upplägg med rött/blått för att få en jämnare nivåindelning. Alla lag garanteras att få spela minst fyra matcher, förutom i klassen Blå lätt som garanteras tre matcher och att de spelas på samma dag (villken dag bestäms när spelschemat fastställs). I röda klasser har vi matchresultat och slutspel.

Vi kommer även i år att spela i Sollentuna, vilket gör cupen mer samlad och ger mindre resande för de deltagande lagen.

Viktigt!: Ni säkrar er plats definitivt först när vi erhållit er betalning av anmälningsavgiften till vårt Plusgiro: 29 14 87-7.

Vid eventuella överbokningar så är det betalningen som avgör i vilken ordning lagen tas in i cupen.

När ni anmäler efterfrågas det i anmälningsblanketten efter diverse uppgifter bl.a. mailadress. Efter att ni fyllt i anmälningsblanketten kan ni gå vidare och registrera även telefonnummer. Det underlättar vid kommande kontakter om ni fyller i såväl mailadress som telefonnummer.

Vid anmälan behöver ni även godkänna vår personuppgiftspolicy. Det är då nödvändigt eftersom vi hanterar personuppgifter om såväl lag som spelare.

OBS: Vi kommer även att anordna en knattecup i oktoberför pojkar och flickor i åldersgrupperna -11, -12. Mer information om denna kommer så småningom.

Vid frågor kontakta Töjnan IBK på kansliet@tojnanibk.se.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!

Töjnan IBK