Välkommen till Töjnan Tiger Cup 2019

Den 14e till 15e september arrangerar vi Töjnan Tiger cup för nionde året i rad. Vår målsättning är att det skall bli en positiv helhetsupplevelse och en härlig start på säsongen för våra innebandyflickor och -pojkar.

ANMÄLAN ÄR NU ÄVEN ÖPPEN FÖR KNATTECUPEN 5-6 OKTOBER

Pojkklasserna P11-12 på lördan och Flickklasserna F11-12 på söndan. i Rotebro.

OBS protokoll till matcherna att ladda ner se längst ner på sidan.

Not vi kommer även i år att använda pappersvarianten av matchprotokoll då uppkopplingarna i hallarna inte är tillräckligt säkra.

Spelet sker i grupper enligt förbundets upplägg med rött/blått för att få en jämnare nivåindelning. Alla lag garanteras att få spela minst fyra matcher, förutom i klassen Blå lätt som garanteras tre matcher och att de spelas på samma dag (villken dag bestäms när spelschemat fastställs). I röda klasser har vi matchresultat och slutspel.

Vi kommer även i år att spela i Sollentuna, vilket gör cupen mer samlad och ger mindre resande för de deltagande lagen.

Viktigt!: Ni säkrar er plats definitivt först när vi erhållit er betalning av anmälningsavgiften till vårt Plusgiro: 29 14 87-7.

Vid eventuella överbokningar så är det betalningen som avgör i vilken ordning lagen tas in i cupen.

När ni anmäler efterfrågas det i anmälningsblanketten efter diverse uppgifter bl.a. mailadress. Efter att ni fyllt i anmälningsblanketten kan ni gå vidare och registrera även telefonnummer. Det underlättar vid kommande kontakter om ni fyller i såväl mailadress som telefonnummer.

Vid anmälan behöver ni även godkänna vår personuppgiftspolicy. Det är då nödvändigt eftersom vi hanterar personuppgifter om såväl lag som spelare.

OBS: Vi kommer även att anordna en knattecup i oktoberför pojkar och flickor i åldersgrupperna -11, -12. Mer information om denna kommer så småningom.

Vid frågor kontakta Töjnan IBK på kansliet@tojnanibk.se.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!

Töjnan IBK