Välkommen till Töjnan Tiger Cup 2022

Anmälan är nu öppen!

Töjnan Tiger Cup går av stapeln för 12e gången den 17-18 september i Sollentuna.

Vi kommer att ha klasser från blå lätt lätt till flickor röd medel lätt och pojkar mörkröd medellätt.

I år öppnar vi åter upp läktarna plus serveringen vid alla hallar och ser fram emot mycket publik och en härlig stämning runt matcherna!

I blå lätt lätt garanteras tre matcher och spel på en dag, i övriga klasser garanteras minst fyra matcher. I klasserna Blå lätt och blå medel tillämpas förbundets upplägg med 4 utespelare plus målvakt i varje lag samt spel på mindre plan (ca 15*30).

Anmälningsavgifterna är 2 900 kronor för röda klasser och 2 400 kronor för blåa klasser utom för blå lätt lätt där det är 2 100 kronor. OBS inga deltagaravgifter tillkommer.

Viktigt!: Ni säkrar er plats definitivt först när vi erhållit er betalning av anmälningsavgiften till vårt Plusgiro:29 14 87-7. Vid betalning är det viktigt att ni anger lagets namn och vilken klass det avser. Är annars svårt att matcha betalning och anmälan.

När ni anmäler er efterfrågas det i anmälningsblanketten efter diverse uppgifter bl.a. mailadress och telefonnummer. Det underlättar vid kommande kontakter om ni fyller i såväl mailadress som telefonnummer. Viktigt att ni även anger åldersklass på ert lag så att alla så långt möjligt hamnar i rätt klass.

Vi rekommenderar att ni gör ny anmälan även om ni var med i fjol och om ni anmäler två lag gör det helst som två separata anmälningar

Vid anmälan behöver ni även godkänna vår personuppgiftspolicy. Det är då nödvändigt eftersom vi hanterar personuppgifter om såväl lag som spelare. OBS om ni måste backa tillbaka i anmälningsformuläret för att ändra något, kolla för säkerhets skull att ni fortfarande står på anmälan för rätt klass.

Vid frågor kontakta Töjnan IBK på kansliet@tojnanibk.se.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!

Töjnan IBK