Lätt nivå 8-9 år, 2012-2011, spelas 26 oktober
Medel nivå 8-9 år, 2012-2011, spelas 27 oktober

• Antal spelare: 3 mot 3 + 1 målvakt i varje lag
  • Spelplan: ca 12 x 18 meter (sargbitar 5+hörnbit x 7+hörnbit)
  • Målbur: 120 x 90 cm (mindre storlek) Målburen placeras ca 1,5 meter från sargkanten, vid behov tejpa upp mållinje och målvaktsområde.
  • Speltid: 2 x 12 min, 5 minuter paus (Rullande tid) Varje match tar ca 40 minuter.
  • Byten/intervall:lätt nivå stannar Sekretariatet klockan och signalerar för byte 2, 4, 6 osv. minuter.
    Medel nivå har rullande tid och fria byten i laget.

Svår nivå 9-10 år, födda 2011-2010, spelas 28 oktober

• Antal spelare: 4 mot 4 utespelare + 1 målvakt i varje lag
  • Spelplan: ca 34 x 16 meter, ta bort en sargbit från varje sida.
  • Målbur:120 x 90 cm (mindre storlek) Placeras längs främre linje på målvaktsområdet. Vid behov tejpa upp nytt målvaktsområde.
  • Speltid:2 x 15 min, 5 minuter paus (rullande tid). Varje match tar ca 45 minuter.
  • Intervallbyte:Rullande tid och valfria byten i laget.

Inga resultat, tabeller eller poänligor på lätt, medel och svår nivå.

Spelregler

Det är upp till domarnas sunda förnuft att bedöma när det blir frislag eller utvisning.

Intentionen är att utvisning ska ses som en sista utväg att vidta. Domaren ska istället förklara för spelarna att händelsen vanligtvis ger en utvisning. Även vid frislag ska en förklaring göras till spelare om det anses nödvändigt.

Fasta byten

Spelet stoppas efter ca 02:00, 04:00 etc. via matchklocka alternativt domarsignal, för att verkställa byten.

Under tiden som spelarna byter kan/bör domarna placerar bollen på rätt plats.

Det lag som hade bollen när spelet avbröts ska även sätta igång spelet.

Om domarna bedömer att inget lag hade bollen sätts spelet igång med tekning på närmaste tekningspunkt

Straffslag utdöms när en målsituation pågår och förhindras genom att motståndaren begår en frislagsbelagd förseelse.

Utvisning utdöms

• Om man spelar för hårt spel
  • Om man protesterar mot domslut eller uppför sig osportsligt
  • Om man kastar klubban.

Utvisad spelare deltar inte i spelet under de påföljande två minuterna

Om en spelare eller ledare uppträder verbalt på ett störande och nedlåtande sätt mot motspelare eller funktionär skall detta påtalas av domaren.