2021 Nyheter

Nu är hemsidan uppe och ni kan anmäla lag till 2021 turnering

Årets hemsida uppe och nu går det att anmäla till årets turnering. New Mills egna lag var snabbast och har redan minst ett lag i varje klass. Välkomna ni andra Futsalsugna tjejer runt om i Sverige att testa på vår fina cup här i New Mill (Nykvarn)

2021 Många matcher kommer spelas i sprillans nya Furuborgshallen

Många matcher i årets turnering kommer att spelas i den helt nya Furuborgshallen. Under höstterminen intar Nykvarns idrottsföreningar Furuborgshallen och den är knappt inspelad när det är dags för FutcaLucia. Klassena med slutspel F05/06, F07 och F08 kommer att spela nästan alla sina matcher i Nykvarns nya "tempel"

2021 I båda F07 klasserna går platserna åt i snabb takt

Årest hemsida har inte ens varit uppe vecka och redan är hälften av platserna i F07 klasserna bokade. Det är endast 8 st platser kvar i 07-klasserna. Det finns anmälda lag i alla klasser, kul att det är många som vill komma och spela futsal hos oss i år. Vilken klass blir fullteckand först? Vi i cupledningen gissar på F07 förmiddag.

F09 klassen utökas till 12 lag

Nu är cupen snart full i alla årskullar. Vi utökar F09 klassen för att några lag till ska få chansen att kunna delta.

Från och med 1 december krävs det giltigt vaccinationsbevis mot Covid-19 (covidbevis) för besökare av offentliga hallar i Nykvarn.

Det innebär att alla som vill komma in till våra matcher behöver visa upp sitt covidbevis, utskrivet eller nedladdat till mobiltelefon, tillsammans med legitimation innan man får komma in i någon av turneringens Arena.


LADDA NER COVIDBEVISET
Ladda ner Covidbevis till mobilen eller för utskrift
https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/
Beställ ditt Covidbevis här om du inte har en e-legitimation
https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/du-som-inte-anvander-e-legitimation-eller-saknar-folkbokforingsadress/

Observera att det är ett vaccinationsbevis som krävs (inte testbevis eller tillfriskningsbevis).
- Det skall vara för ett vaccin godkänt av EMA (European Medicin Agency).
- Man skall vara fullvaccinerad (det vill säga dos 2 av 2 eller 1 av 1 om det är Jansens vaccin).
- Det skall ha gått minst 14 dagar sedan sista dosen tagits (gäller inte dos 3).

För att hanteringen skall gå så smidigt som möjligt vädjar vi till alla som att ha era handlingar redo när det är er tur att visa upp dom vid inpasseringen.

Kravet på covidbevis gäller alla vuxna personer över 18 år som skall vistas i en hall i nykvarn. Det gäller spelare, ledare, domare, funktionärer, publik eller andra personer som vistas i lokalerna. Undantag gäller för personer under 18 år eller de personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19 och därmed har ett läkarintyg som styrker detta.